Microsoft haastaa halvat läppärit? Tällainen on Surface Laptop

Microsoft haastaa halvat läppärit? Tällainen on Surface Laptop
Microsoftin on määrä esitellä uusia tuotteita tänään New Yorkissa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Odotuksissa on ainakin edullisiin tietokoneisiin tarkoitettu Windows 10 Cloud -käyttöjärjestelmä sekä uusia laitteistojulkistuksia.

Valokeilaan pääsee ilmeisesti ainakin Surface Laptopiksi kutsuttu laite, joka on nimensä mukaisesti perinteisen käsityksen mukainen kannettava tietokone. Surface Bookilla Microsoft vuorostaan vie eteenpäin ajatustaan useiden laitetyyppejä yhdistelmäkoneesta. Surface Laptop on muotoilullisesti hyvin pelkistetty tietokone, joten siitä on helppo vetää mieleyhtymiä Applen MacBook Airiin tai Googlen Chromebook Pixeliin.




Surface Laptopissa on 13,5 tuuman PixelSense-näyttö. Liitäntäväylien osalta tietokone tukee perinteistä USB:tä (ei USB-C), mini-Displayportia, muistikortinlukijaa ja 3,5 mm:n audioliitäntää. Tekniikasta ei tiedetä vielä paljoa tämän enempää, mutta kevytkannettava paljastetaan myöhemmin tänään, joten kovin kauaa jännityksessä ei tarvitse elää.

Microsoft asemoi Surface Laptopin todennäköisesti Chromebook-kannettavien haastajaksi, joten tietokoneen hinta tuskin on tähtitieteellinen.

Lehdistötilaisuus alkaa kello 16.30 Suomen aikaa. Tilaisuutta voi seurata suorana täältä.







Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. toukokuuta, 2017 8:29
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Microsoft Surface Book Microsoft Surface Book 2 Windows 10 Microsoft Surface Laptop
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud