Microsoftilta tulossa uusia Surface-laitteita? Lokakuussa lehdistötilaisuus

Microsoftilta tulossa uusia Surface-laitteita? Lokakuussa lehdistötilaisuus
Microsoft aikoo järjestää lokakuun lopulla vuosittaisen Future Decoded -tapahtuman Lontoossa. Mielenkiintoiseksi tapahtuman tekee suuremman yleisön kannalta se, että paikalla on puhumassa Microsoftin laitteistobisneksestä vastaava Panos Panay.

Panay on tuttu erityisesti Surface-laitteiden jukistustilaisuuksien puhujana. Lankoja yhdistelemällä jonkun päässä saattaa herätä ajatus, että Microsoft saattaisi käyttää Future Decoded -tapahtumaa hyväkseen uuden Surface-tietokoneen julkistamiseen. Microsoft on tyypillisesti esitellyt uudet Surface-tietokoneensa juuri lokakuun tienoilla.Tänä vuonna nähdään mahdollisesti Surface Pron LTE-versio sekä seuraajat Surface Bookille ja Surface Hubille. Uudet ARM-pohjaiset Windows-tietokoneet esitellään myös vielä tämän vuoden aikana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. syyskuuta, 2017 10:27
Tägit
Microsoft Microsoft Surface Microsoft Surface Pro Windows 10 Microsoft Surface Hub Microsoft Surface Pro 4 Microsoft Surface Book Microsoft Surface Book 2 Microsoft Surface Pro 5 Panos Panay
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud