Civilization VI julkaistiin iPadille – Myynnissä nyt puoleen hintaan

Civilization VI julkaistiin iPadille – Myynnissä nyt puoleen hintaan
Suositun strategiapelisarja Civilizationin tuorein jatko-osa on tullut saataville Applen iPadeille. Civilization VI julkaistiin alun perin PC:lle ja Macille viime vuoden lokakuussa.

Vuoropohjaista strategiapeliä voi pelata iPadillä jos se on uudempi kuin iPad Air tai iPad mini 2. Käyttöjärjestelmä pitää olla vuorostaan päivitetty uusimpaan iOS 11 -versioon. Sid Meier's Civilization VI -peli on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta, mutta koko pelin pelaaminen edellyttää yli 60 euron arvoisen sisäisen oston tekemisen. Peli on kuitenkin saatavilla puoleen hintaan (32,99 euroa) tammikuun 4. päivään saakka.Ilmaisen latauksen jälkeen pelaaja voi tehdä ilman ostoa 60 siirtoa.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. joulukuuta, 2017 14:16
Tägit
Civilization VI Apple iPad Air Apple iPad Apple iPad Air 2 Apple iPad Pro iOS 11 pelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud