Inteliltä ratkaisu kannettavien akkukestoon -- Pidentää käyttöaikaa jopa 8 tuntia

Inteliltä ratkaisu kannettavien akkukestoon -- Pidentää käyttöaikaa jopa 8 tuntia
Niin älypuhelimien kuin kannettavien tietokoneiden yksi suurimmista akkusyöpöistä on laitteen näyttö, jonka valaisu vaatii hurjasti energiaa. Intel kertoo kuitenkin kehittäneensä uuden ratkaisun, jolla kannettavien tietokoneiden akkukestoa saadaan pidennettyä useilla tunneilla.

Intel kutsuu Sharpin ja Innoluxin kanssa yhteistyössä kehitettyä teknologiaa nimellä Low Power Display Technology. Tekniikka mahdollistaa LCD-näytön energiankulutuksen puolittamisen, mikä tapauksesta riippuen voi tarkoittaa jopa 4-8 tunnin ylimääräistä käyttöaikaa yhdellä latauksella.Computexissa esitellyn teknologian yksityiskohdista ei kerrottu paljoakaan, mutta se vaatii toimiakseen Intelin grafiikkasuorittimen. Nvidian tai AMD:n ohjaimiin perustuvat kannettavat eivät siis tue Low Power Display Technologyä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 6. kesäkuuta, 2018 7:33
Tägit
kannettavat tietokoneet hybridikannettava akkukesto LCD-näyttö Intel
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud