Samsungilta supernopea ulkoinen SSD-asema

Samsungilta supernopea ulkoinen SSD-asema
Samsung on esitellyt ulkoisen NVMe-SSD-aseman, joka yhtiön omien sanojen mukaan vie ulkoisten tallennusmedioiden suorituskyvyn täysin uudelle tasolle. Samsung Portable SSD X5 -asema tulee saataville 500 gigatavun sekä yhden ja kahden teratavun malleina.

X5:n suurimmat luku- ja kirjoitusnopeudet ovat 2800 ja 2300 MB/s. Näihin lukemiin päästäkseen Samsung on joutunut turvautumaan Thunderbolt 3 -tiedonsiirtoväylään, minkä johdosta asema ei ole yhteensopiva pelkkää USB:tä tukevien tietokoneiden kanssa. Hämmennystä voi tulla kuluttajien keskuudessa, sillä Thunderbolt 3:n tiedonsiirtoväylän porttina käytetään USB-C:tä.




Asemassa on iskunkestävä sisärunko ja kulutusta kestävä ulkokuori, minkä ansiosta se kestää vahinkopudotuksia kahdesta metristä. Korkean suorituskyvyn takia asema saattaa tuottaa runsaasti lämpöä, mutta levyn jäähdytyselementti suojelee X5:tä ylikuumenemiselta.

X5:llä on kolmen vuoden takuu, ja myynti alkaa maailmanlaajuisesti 3. syyskuuta 2018. Suositushinnat: Gt-malli 419 euroa, 1 Tt-malli 729 euroa ja 2 Tt-malli 1449 euroa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 29. elokuuta, 2018 14:34
Tägit
SSD NVMe Samsung Portable X5 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud