iPadit uudistuvat – Aika uusia lisälaitteet?

iPadit uudistuvat – Aika uusia lisälaitteet?
Kenties kuluvan kuukauden aikana julkaistavat uudet iPad Pro -mallit sisältävät lisälaitteiden omistajien kannalta harmittavia uudistuksia. Apple aikoo nimittäin päivittää tablettien liitännät uusiin versioihin.

9to5macin paljastusten mukaan Apple aikoo esimerkiksi lisätä tämän vuoden iPad Pro -malleihin USB-C-liitännän, jonka avulla on mahdollista siirtää kuvaa ulkoiseen näyttöön HDR-sisältöä 4K-tarkkuudella. Käytännössä tämä voi tarkoittaa sitä, ettei uusissa iPadeissä ole enää lainkaan Lightning-liitäntää. Yhteensopivuus vanhojen lisälaitteiden ja kaapeleiden kanssa on siis katkolla. Myös iPadien magneettinen liitin uudistuu.




Kenties tästä syystä Apple aikoo esitellä uuden version Apple Pencil -kynästä. Uuden kynän parittaminen iPadin kanssa onnistuu etänä samalla tavalla kuin vaikkapa AirPodsien tapauksessa.

Kotinäppäimen ja sormenjälkilukijan poistamisen ansiosta Apple on voinut uudistaa tablettiensa designin. Näyttö tulee olemaan edge-to-edge-tyylinen ja Face ID -kasvojentunnistuksen käyttö on mahdollista sekä pysty- että vaaka-asennossa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. lokakuuta, 2018 8:43
Tägit
Apple Apple iPad iPad Pro Apple iPad Pro iOS 12
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud