Apple julkaisi täysin uuden MacBook Airin

Apple julkaisi täysin uuden MacBook Airin
Apple esitteli tänään New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa päivityksen sitä jo pitkään kaivanneelle MacBook Airille. Kannettava on päivitetty nykyajan vaatimusten tasolle ja säilytetty MacBookien tuttu muotoilu

Uuden MacBook Airin tärkein ominaisuus on 13,3-tuumaisen näytön päivittyminen Retina-tasoiseksi. Tarkkuus on nelinkertainen aikaisempaan verrattuna ja alalle mahtuu yhteensä neljä miljoonaa pikseliä (2560 x 1600 pikseliä). Väritoisto on parantanut vuorostaan 48 prosentilla. Näyttöä ympäröivät kehykset ovat kaventuneet huomattavasti aiemmasta. Suoritin on tuttuun tyyliin Inteliltä (kahdeksannen sukupolven Core-prosessori).

MacBook Airissa on kaksi kolmannen sukupolven Thunderbolt-liitäntää, jotka hoitavat kaiken datasiirrosta akun lataamiseen. Kosketuslevy on päivitetty nykyaikaiseksi eli se perustuu Force Touch -teknologiaan. Lisäksi Apple on lisännyt kannettavaansa Touch ID -sormenjälkilukijan. Akkukeston osalta Apple lupaa 12 tunnin edestä yhtäjaksoista selausta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 30. lokakuuta, 2018 16:21
Tägit
Apple MacBook Air Apple Macbook Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • FRL

    Täysin uusi? Uusi näyttö, force tuch, uusi prossu...

    "You're 10 seconds away from the most embarrassing moment in your life."
    - Ford Fairlane

    1.11.2018 17:52 #1

© 2019 AfterDawn Oy