Uudet iPad Prot häikäisevät suorituskyvyllään

Uudet iPad Prot häikäisevät suorituskyvyllään
Lokakuun lopulla esitellyt uudet iPad Pro -mallit ovat päätyneet jo Geekbench-tilastoihin ja tulokset ovat varsin vakuuttavia. A12X Bionic -järjestelmäpiirillä varustettu iPad Pro näyttäisi pärjäävän hyvin tehokkaita kannettavia tietokoneita vastaan.

Apple siirtyi iPad Pro -tablettien markkinoinnissa uuteen aikaan. Yhtiö ei enää asemoi laitetta tabletiksi, vaan kannettavan tietokoneen tasoiseksi sisällöntuotantovälineeksi. Lokakuun lehdistötilaisuudessa kerrottiin kuinka iPad Prot ovat tehokkaampia kuin 92 prosenttia markkinoilla olevista kannettavista ja tabletilla voidaan käyttää täysimittaista Photoshopia sekä Autodeskin mallinnusohjelmia.




iPad Prossa on lisäksi USB-C-portti, joten se voidaan kytkeä tietokoneen tavoin useisiin lisälaitteisiin.

Geekbenchin tilastojen mukaan iPad Pro yltää single-core-testissä noin 5025 pisteeseen ja multi-core-testeissä 18 016 pisteeseen. Vuoden 2018 MacBook Pro (15", Core i7 @ 2,2 GHz) saa Geekbench-testissä tulokset 4928 ja 21 165.

Tulosten perusteella spekulaatiot Mac-malliston siirtymisestä Applen itse suunnittelemiin ARM-suorittimiin vuonna 2020 voi hyvinkin pitää paikkansa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. marraskuuta, 2018 9:40
Tägit
macOS iOS 12 iOS iPad Pro Apple iPad Pro Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud