Apple uskottelee: Vääntynyt iPad on tarkemmin tuotettu kuin edeltäjä

Apple uskottelee: Vääntynyt iPad on tarkemmin tuotettu kuin edeltäjä
Apple uuden iPad Pro -mallin ostajat ovat olleet verkossa varsin tyytymättömiä laitteen laatuun, sillä osa laitteista on ollut vääntyneitä suoraan paketista.

Kyseisen laitteen profiili on erittäin ohut ja tasainen, joka tietysti tuo esiin pienimmätkin virheet. Applen mukaan pieni vääntyminen voikin olla mahdollista ja valitettavasti sitä ei korvata takuussa.Tämä on tietysti suututtanut entisestään vääntyneiden laitteiden omistajia.

Applen Dan Riccio on koittanut selittää asiaa 9to5Macin lukijalle kertomalla, että tuotantoprosessi on jopa entistä iPad Pro -mallia tarkempi ja niinpä tuotantovirheet ovat pienempiä.

Virhemarginaali on Apple-pomon mukaan 400 mikrometriä eli alle puoli millimetriä, joka vaikuttaa pienemmältä määrältä kuin verkkoon julkaistuissa kuvissa.

Applen mukaan käyryyden ei pitäisi kasvaa normaalissa käytössä.

Yhtiö aikoo julkaista virallisen lausunnon pian.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 22. joulukuuta, 2018 19:45
Tägit
Apple bendgate iPad Pro Apple iPad Pro
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • FRL

  Quote: Applen mukaan käyryyden ei pitäisi kasvaa normaalissa käytössä eikä. Jäikö tämä jotenkin kesken?

  "You're 10 seconds away from the most embarrassing moment in your life."
  - Ford Fairlane

  23.12.2018 19:20 #1

 • mummipappa

  No johan tuon iPad Pro:n ensimmäisen sukupolven 9.7” oli mutkalla jo paketista ottaessa! Aivan saman näköinen kurvikasmuoto kuin uutisen kuvassa. Ihmettelin sitä jo silloin, mutta lopetin ihmettelemisen kun kaverin uusi proo oli myös mutkalla. Eli mahtavaa, tehkää vain ohuempia ja ohuempia laitteita APPLE ja väittäkää kaikkia vikoja ominaisuuksiksi niin hyvin menee!!!!

  24.12.2018 17:45 #2

 • FRL

  1st curved tablet :)

  "You're 10 seconds away from the most embarrassing moment in your life."
  - Ford Fairlane

  25.12.2018 12:38 #3

 • hannibal_pjv

  Yep... ne voisi myydä noita curved screen versioita kalliimmalla pelaajille, tyhmiäkö ne Applella on kun eivät osaa enää tehdä rahaa ”featureilla”...
  Jos minä olisin aplellla töissä niin ehdottomasti myisin näitä curved versioita 20% normaalia kalliimmalla ja ihmiset ostais niitä kuin simaa!

  27.12.2018 17:11 #4

 • mummipappa

  Originally posted by FRL: 1st curved tablet :) Ensimmäinen(iPad pro)mistä uutisoidaan, en tiedä monesko pro sukupolvi tuo nyt tällä hetkellä on;)

  31.12.2018 10:47 #5

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud