Nvidia nauraa AMD:lle – Uuden ohjaimen suorituskyky on surkea

Nvidia nauraa AMD:lle – Uuden ohjaimen suorituskyky on surkea
Nvidian toimitusjohtaja Jensen Huang ei ole erityisen vaikuttunut AMD:n tuoreesta Radeon VII -julkistuksesta. Huang tylyttää AMD:ta toteamalla yhtiön uuden näytönohjaimen suorituskyvyn olevan lähinnä surkealla tasolla.

Radeon VII on suunniteltu haastamaan Nvidian viime syksynä esittelemä GeForce RTX 2080. Huangin mielestä AMD ei tule onnistumaan tässä, vaan RTX 2080 tulee murskaamaan täysin Radeon VII:n. AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su ei lähde sanasotaan Huangin kanssa, vaan hänestä Nvidian toimitusjohtaja on vetäissyt nopeita johtopäätöksiä sellaisesta tuotteesta, jota hän ei ole vielä edes nähnyt kunnolla.

Su ei näe myöskään erityistä syytä kiirehtiä säteenjäljitysteknologian kanssa. AMD satsaa teknologiaan, mutta ekosysteemi kokonaisuudessaan on vielä sen verran alkutekijöissä, että hän ei usko kaupalliseen menestykseen vielä. AMD:sta poiketen Nvidia yrittää kaupallistaa säteenjäljitystä uusilla RTX-ohjaimilla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2019 12:55
Tägit
NVIDIA GeForce RTX 2080 AMD Radeon VII AMD NVIDIA
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Luurijuoppo

  Kahtellaan... kun saavat raudan ulos...

  11.1.2019 15:23 #1

 • H4X0R-X

  Huangi on vain käärmeessään siitä, että yllätettiin housut nilkoissa, kun AMD:llä on sittenkin esittää jotain uutta markkinoille.

  Sellaista tapahtuu, kun laittaa omille korteilleen niin alaleuattomat hinnat, että Vegatkin alkavat näyttää hyvältä vastineelta rahalle.

  14.1.2019 08:48 #2

© 2019 AfterDawn Oy