Microsoft paljastaa Windows 10 -uutiset toukokuussa – Kisaa Googlea vastaan

Microsoft paljastaa Windows 10 -uutiset toukokuussa – Kisaa Googlea vastaan
Microsoftin ohjelmisto- ja laitealustoille sovelluksia tai pelejä kehittävien vuoden tärkein konferenssi järjestetään 6.–8. toukokuuta. Build-kehittäjätapahtuman ajankohta on sikäli kiinnostava, että se menee päällekkäin Googlen I/O-kehittäjätapahtuman kanssa.

Googlen I/O pidetään 7.–9. toukokuuta, joten ohjelmistojättien kehittäjätapahtumien avajaisesitykset osuvat peräkkäisille päiville. Googlen tapahtuma pidetään Mountain View'ssa Kaliforniassa ja Microsoftin tapahtuman pitopaikaksi on taas valittu Seattle. Yhtiöt siis esittelevät uusia ohjelmistohankkeitaan omilla kotikonnuillaan.




Microsoftin Buildissa kerrotaan varmasti uutta tietoa kehitteillä olevista Windows 10 -päivityksistä ja millä tavoin sovelluskehittäjät voivat hyödyntää niiden sisältämiä uusia piirteitä. Tapahtumassa voidaan saada esimakua myös uuden sukupolven HoloLens-laseista tai Windows Core -ohjelmistohankkeesta. Microsoft voi myös yllättää Andromedalla. Kaikki on tällä haavaa vain arvailua, koska Microsoft ei ole paljastanut kehittäjäpäiviensä tarkempaa asialistaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. helmikuuta, 2019 9:16
Tägit
BUILD Microsoft HoloLens 2 Microsoft HoloLens Windows 10 Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud