Päivän diili – Teratavun ulkoinen kiintolevy huippuedullisesti

Päivän diili – Teratavun ulkoinen kiintolevy huippuedullisesti
Tallennustilaa ei löydy koskaan tarpeeksi, mutta onneksi lisämuistin ostaminen ei käy turhan paljoa kukkaron päälle. Esimerkiksi nyt tarjouksessa oleva Western Digitalin teratavun ulkoinen kiintolevy maksaa vain 39 euroa.

Tarjous on kuitenkin voimassa vain tähän päivään asti. Huomenna Gigantti nostanee WD Elements SE -kiintolevyn hinnan takaisin normaalille tasolle eli 69,95 euroon. Muualla samainen kiintolevy maksaa yli 80 euroa. Noin 60–80 euron tietämillä liikkuu muiden merkkien teratavun kiintolevyt.WD Elements SE 3.0 -kiintolevystä löytyy niin USB 3.0- kuin USB 2.0 -liitännät. Kiintolevyn kierrosnopeus on 5400 kierrosta minuutissa.

WD Elements SE 3.0


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 10. helmikuuta, 2019 11:37
Tägit
Ulkoinen kovalevy Western Digital Elements Western Digital
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy