Microsoft vahvisti: Seuraava suuri Windows 10 -päivitys saapuu toukokuussa

Microsoft vahvisti: Seuraava suuri Windows 10 -päivitys saapuu toukokuussa
Microsoft vahvisti tänään että seuraava suuri Windows 10 -käyttöjärjestelmän päivitys saapuu jo toukokuussa 2019. Pari kertaa vuodessa julkaistavat Feature Update -päivitykset ovat yleensä valtavia päivityspaketteja tavanomaisiin, pienempiin käyttöjärjestelmäpäivityksiin verrattuna.

Windows 10 May 2019 -päivityksen jakelu alkaa Release Preview-ohjelmaan kuuluville käyttäjille jo ensi viikolla ja lopuille käyttäjistä toukokuun aikana. Microsoft porrastaa jakelun, kuten aiemminkin, joten jotkut käyttäjät saattavat saada uuden version käyttöönsä jo viikkoja ennen toisia käyttäjiä.




Päivitys, jonka virallinen versionumero on Windows 10, versio 1903 ja tunnetaan myös koodinimellä "19H1", on tällä kertaa näkyviltä osiltaan pienempi kuin aiemmat feature update-päivitykset. Päivitys keskittyykin ilmeisesti enemmän jo aiemmin julkaistujen ominaisuuksien paranteluun sekä käyttöjärjestelmän yleisen toiminnan ja vakauden parantamiseen.

Näkyvimpinä muutoksina tulevassa versiossa voidaan pitää uutta vaaleaa teemaa, joka muuttaa koko käyttöjärjestelmän silmin nähden "valoisammaksi". Myös muutoksia aloitusvalikkoon sekä toimintakeskukseen tullaan näkemään. Täydellisen muutoshistorian löytää täältä.

Aiemmat feature update -päivitykset ovat olleet usein hyvinkin ongelmallisia ja aiheuttaneet pahimmillaan tietokoneiden jumittamisia. Onkin ehkä suotavaa, etät Microsoft tekee jakelun porrastetusti, joten mahdolliset ongelmat ehtivät selvitä ennen kuin päivitys on jaeltuna jokaiseen Windows 10 -koneeseen.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 4. huhtikuuta, 2019 19:28
Tägit
Microsoft Windows 10 Windows
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud