Microsoftin kaksinäyttöinen tietokone on pian täällä – Julkaisu ehkä vuoden lopulla

Microsoftin kaksinäyttöinen tietokone on pian täällä – Julkaisu ehkä vuoden lopulla
Computexissa Microsoft antoi vihiä kehitteillä olevasta modernista käyttöjärjestelmästä, minkä on tulkittu tarkoittavan Chrome OS:n kanssa kilpailevaa Windows Liteä.

Ohjelmistojätti on lisäksi esitellyt omalle laitekehitystiimilleen erästä prototyyppiä kaksinäyttöisestä tietokoneesta, kertoo The Verge. Microsoft harvemmin esittelee tuoteprototyyppejä avoimesti koko laitekehitystiimille, joten uudet tuulet tuntuisivat puhaltavan Microsoftin sisällä.




Esitelty Centaurus-niminen laite toimii ilmeisesti kirjan tavoin ja siinä on molemmilla "sivuilla" kookas näyttö. Se olisi käytännössä Microsoftin vanhan Courier-idean jatkaja. Microsoft on testaillut useampaa samankaltaista prototyyppiä, mutta Centaurus on edennyt tähän mennessä pisimmälle. Microsoft on kehittänyt myös taskukokoista Andromeda-laitetta, jossa on myös kaksi näyttöä.

Centaurus tulee olemaan yksi ensimmäisistä kaupallisesti saataville tulevista Windows Lite -laitteista. The Vergen mukaan julkaisu voisi koittaa puolen vuoden päästä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. kesäkuuta, 2019 17:47
Tägit
tietokone hybridikannettava tabletit Andromeda Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud