Applen uutuus ihmetyttää ja nauratuttaa – Tonni näytön jalasta

Applen uutuus ihmetyttää ja nauratuttaa – Tonni näytön jalasta
Joskus yksityiskohdat herättävät enemmän keskustelua kuin isommat uutiset, kuten vaikkapa Applen WWDC:n kohdalla puhutuimpien aiheiden joukkoon on kiirinyt uuden Pro Display XDR -näytön jalka.

Magneettisesti kiinnittyvän näytön jalasta Apple veloittaa asiakkaalta raikkaat 999 dollaria, mikä on tietysti varsin muhkea potti rahaa esineestä, jonka ainoa tarkoitus on pitää näyttö paikoillaan ja halutulla korkeudella. Aiemmin Apple myös ammattitason näyttöä samaan hintaan – ja pakettiin kuului myös jalka. Aina voi tietysti hankkia jonkun kolmannen osapuolen tarjoaman halvemman jalan ja kiinnittää uuden Apple-näytön siihen.




Tosin tällöinkään ei pääse kovin halvalla. Koska näyttö ei ole VESA-standardin mukainen, pitää jalan ja näytön väliin hankkia adapteri. Tällaisen adapterin saa Applelta 199 dollarin hintaan.

Apple myy Pro Display XDR -näyttöä ilman jalustaa. Tavanomaisella lasilla päällystetty näyttö maksaa 4999 dollaria ja nanoteksturoidulla näyttöpinnalla varustettu malli maksaa 5999 dollaria.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. kesäkuuta, 2019 19:04
Tägit
WWDC Apple Mac Pro Apple Pro Display XDR Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud