TSMC laittaa uuden vaihteen silmään – 5 nm:n tuotanto käynnistyy jo ensi vuoden alussa

TSMC laittaa uuden vaihteen silmään – 5 nm:n tuotanto käynnistyy jo ensi vuoden alussa
TSMC arvioi saavuttavansa 5 nanometrin prosessin massatuotantotahdin odotettua aikaisemmin. Toimitusjohtaja C.C. Wein mukaan yhtiö on ollut aggressiivisempi tuotannon ylösajossa 5G-puhelimien odotettua suuremman suosion takia.

TSMC arvelee 5G-teknologian luovan suuren tarpeen vähävirtaiselle ja tehokkaalle tuotantoprosessille, mistä syystä TSMC on kiihdyttänyt tuotantoteknologiansa kehitystä. Nykyisen käsityksen valossa massatuotanto 5 nanometrin prosessilla voisi alkaa jo ensi vuoden alkupuoliskolla, joten prosessi olisi periaatteessa Applen A14-järjestelmäpiirin käytettävissä.Uuden tuotantoprosessin ansiosta piirikehittäjät voivat myös pienentää piirejään, jolloin tehokkampia piirejä saadaan mahdutettua aiempaa pienempiin laitteisiin. Esimerkiksi älykellot hyötyvät 5 nanometrin prosessin käytöstä.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. heinäkuuta, 2019 17:12
Tägit
modeemi 5G NR 5G 5 nm TSMC
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud