Microsoft uudistaa Surface-malliston – Tänä vuonna voi tulla todella isoja uutisia

Microsoft uudistaa Surface-malliston – Tänä vuonna voi tulla todella isoja uutisia
Microsoft on lähettänyt toistamiseen lehdistölle kutsun lokakuun 2. päivänä järjestettävään lehdistötilaisuuteen, jossa ohjelmistojätti aikoo jälleen päivittää Surface-mallistonsa.

Viime vuonna Surface-päivitykset jäivät kovin vaatimattomiksi, eikä edes yhtiön toimitusjohtaja ottanut osaa tilaisuuteen. Sen sijaan tänä vuonna kaikki on toisin ja Satya Nadellakin tulee olemaan paikalla – ainakin The Vergen lähteet niin kertovat. Nadellan läsnäololle voi olla hyvä syy, luvassa voi olla isoja uutisia.




Lehdistölle lähetetyssä uudessa kutsukirjeessä näkyy selvästi Surfacen logo, jonka alareunassa on tyylitelty ruutu. Jotkut näkevät sen prosessorisiruna, joten tapahtuman isot uutiset saattavat liittyä Surface-laitteiden prosessoreihin. Ruudussa voi myös olla vain jyrsittyä alumiinia, jolla halutaan viitata laitteiden muotoiluun. Joka tapauksessa huhujen mukaan Microsoft olisi siirtymässä AMD-pohjaisiin prosessoreihin Surface Laptop -kannettavissa ja myyntiin olisi tulossa myös Qualcomm-pohjainen Surface Pro.

Isot uutiset eivät välttämättä liity lainkaan prosessoreihin, vaan illan iso uutinen voi olla Windows Liten esittely. Käyttöjärjestelmän on uumoiltu löytyvän uudesta kaksinäyttöisestä Surface-laitteesta, joka tulisi myyntiin vuoden 2020 lopulla.



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. syyskuuta, 2019 6:03
Tägit
Windows Lite Microsoft Surface Laptop Microsoft Surface Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud