Razerin uusi Huntsman TE TKL-näppäimistö on varustettu Linear Optical -kytkimillä

Razerin uusi Huntsman TE TKL-näppäimistö on varustettu Linear Optical -kytkimillä
Razer julkaisi uuden näppäimistön, joka on tarkoitettu pelaajille. Uutuuden nimi on Razer Huntsman Tournament Edition (TE) ja siinä käytetään Razerin Linear Optical -kytkimiä.

Razer Huntsman TE on tenkeyless (TKL) eli se ei sisällä numeronäppäimistöä. Monet pelaajat pitävät TKL-näppäimistöistä, koska hiiren käyttöön jää enemmän tilaa.




Näppäimistössä käytetään Doubleshot PBT -näppäinhattuja, joissa valaistus pääsee läpi ja näppäimistön alimman rivin näppäimet ovat samankokoisia (1.25, välilyönti 6.25), joten näppäimistöön voi helposti vaihtaa näppäinhatut.

Näppäimistössä käytetään USB-C-liitäntää ja kaapelin voi irrottaa. Liitännän ympärille on jätetty riittävästi tilaa, jos haluaa käyttää omaa kaapelia Razerin USB-C-kaapelin sijasta.

Razer Huntsman TEn usb-c kaapelin voi irrottaa

Näppäimet ovat varustettu RGB-valaistuksella (Razer Chroma), jota voi muokata Razer Synapse -ohjelmistolla. Mediaa, makroja ja valaistusta voi hallita myös F-painikkeilla. Näppäimistön sisäiseen muistiin voi tallentaa 5 eri profiilia.

Razer Linear Optical -kytkimet


Huntsman TE näppäimistössä käytetään Linear Optical -kytkimiä. Nämä kytkimet ovat jatkoa Razerin Opto-Mechanical -kytkimille, joita Razer ilmeisesti nyt kutsuu Clicky Optical -kytkimiksi. Razer Clicky Optical -kytkimiä käytetään Razer Huntsman ja Huntsman Elite -näppäimistöissä.

Päivitys 2.10. Uudet Linear Optical -kytkimet ovat nyt saatavilla Razer Huntsman Elite -näppäimistöön.

Optical -kytkimissä painalluksen tunnistaminen tapahtuu optisesti valon avulla eli ilman metallista kontaktia. Tämän ansiosta Razer lupaa kytkimille 100 miljoonan painalluksen kestävyyden.

Razer linear optical on razerin uusi lineaarinen kytkin

Linear Optical -kytkimen aktivointivoima on 40 grammaa 1.0 mm aktivointimatkalla ja kokonaismatka on 3.5 mm. Esimerkiksi MX Red -kytkimen vastaavat luvut ovat 45 grammaa, 2.0 mm ja 4.0 mm.

Vaikka uusi kytkin on lineaarinen, se on ilmeisesti hyvin äänekäs.



Lisää tietoa näistä Razerin kytkimistä saa Razerin sivuilta.

Razer Huntsman Tournament Edition hinta on 149.99 euroa ja se tulee saataville syyskuun aikana.



Lue myös:
Razer julkaisi kevyen Viper-pelihiiren.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. syyskuuta, 2019 13:01
Tägit
mekaaninen näppäimistö Razer Chroma Razer Huntsman Razer
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud