Razer julkaisi optisilla kytkimillä varustetun näppäimistön kannettavaan tietokoneeseen

Razer julkaisi optisilla kytkimillä varustetun näppäimistön kannettavaan tietokoneeseen
Razer julkaisi kannettavaan tietokoneeseen tarkoitetun optisen näppäimistön, joka on saatavilla aluksi Razer Blade 15 -pelikannettavaan. Muihin kannettaviin näppäimistö saapuu vuonna 2020. Razer kehuu näppäimistön olevan ensimmäistä laatuaan maailmassa.

Tässä kannettavan tietokoneen näppäimistössä käytetään pitkälti samanlaista teknologiaa, kuten hiljattain julkaistussa Razerin Linear Optical -kytkimessä. Painalluksen tunnistaminen tapahtuu optisesti valon avulla eli ilman metallista kontaktia ja se tapahtuu ilman viivettä. Näppäimistössä on myös anti-ghosting N-key rollover (NKRO) -tekniikalla. Näppäimistön kytkin vaatii 55 gramman aktivointivoiman 1.0 mm aktivointimatkalla ja sen kokonaismatka on 1.7 mm. Jokainen näppäin on tietenkin varustettu valaistuksella.




Razerin optiset kytkimet kannettavan tietokoneen näppäimistössä ovat ensimmäistä laatuaan maailmassa

Tämän näppäimistön saa aluksi vain Razer Blade 15 Advanced Model -pelikannettavaan, jossa on Nvidia GeForce RTX 2070 -näytönohjain, Intel Core i7-9750H -suoritin, 16 GB RAM, 512 gigatavua tallennustilaa ja 15.6" Full HD 240Hz näyttö.

Kyseinen kannettava on saatavilla tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa. Hintaa laitteella on 2649 dollaria eli noin 2400 euroa.

Lue myös:
Razer julkaisi Nari Ultimate pelikuulokkeet Xboxille.


Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 14. lokakuuta, 2019 19:02
Tägit
Razer pelikannettavat näppäimistö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud