Päivän diili: Asus Radeon RX 580 -näytönohjainta reippaalla alennuksella!

Päivän diili: Asus Radeon RX 580 -näytönohjainta reippaalla alennuksella!
Päivän diilinä tänään Asuksen näytönohjainta, kahtakin eri mallia, hurjalla alennuksella.

Eli kyseessä on Radeon RX 580 -pohjainen, ylikellotettu näytönohjain, joka on myös "se kalliimpi suositeltu vaihtoehto" halvan pelitietokoneen kasaus-oppaassamme.Näuytönohjaimen ostaja saa lisäksi mukaan valintansa mukaan joko Borderlands 3 tai Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint PC-pelin latauskoodin.

Neljän gigatavun GDDR5 -muistilla varuetsttu versio näytönohjaimesta irtoaa juuri nyt 149 euron hintaan ja 8 gigatavun malli samasta kortista 199 eurolla.

Tässä vielä linkit, tarjoukset eivät todennäköisesti kestä kauaa, emmekä tiedä lainkaan paljonko varastosaldoja tuotteilla on tätä lukiessasi:

Asus Radeon RX 580 Dual OC 4 Gt -näytönohjain, 149,90 euroa

Asus Radeon RX 580 Dual OC 2xHDMI 2xDP 8GB -näytönohjain, 199,99 euroaMolemmista korteista löytyy 2kpl HDMI-ulostuloja, 2kpl DisplayPort-ulostuloja sekä 1kpl DVI-D -ulostuloja.

Näytönohjaimia harvemmin myydään alennuksella, mutta näiden kahden tapauksen suhteen hinta on viime aikoina tippunut reippaasti. Etenkin Asuksen ylikellotettu 4GB -malli on nyt todella edullinen kuukauden takaisiin hintoihin verrattuna: vielä lokakuun alkupuolella kortti maksoi yli 200 euroa.

RX 580 sopii mainiosti 1080p / FullHD -pelitietokoneen näytönohjaimeksi ja kuten mainittua, löytyy suositeltuna näytönohjaimena budjettikone-ehdotuksestamme. Jos kiinnostaa verrata RX 580 -näytönohjainta muihin myynnissä oleviin kortteihin, suosittelemme perehtymään näytönohjainten paremmuusjärjestys -listaukseemme.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 6. marraskuuta, 2019 22:01
Tägit
näytönohjain tarjoukset AMD Radeon
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud