Päivän diili: Razer Basilisk pelihiiri nyt 25 euroa sekä kolme muuta pelihiirtä tarjouksessa

Päivän diili: Razer Basilisk pelihiiri nyt 25 euroa sekä kolme muuta pelihiirtä tarjouksessa
Jos olet etsimässä uutta pelihiirtä ja siinä samalla haluat säästää jonkin verran rahaa, niin tällä viikolla Gigantilta löytyy neljä kappaletta oikein mainiota tarjousta.

Razer Basilisk hinta nyt 24,95 euroa, kun yleensä hiirtä myydään noin 55 eurolla. Razer Basilisk on ollut myös aikaisemminkin tarjouksessa tällä hinnalla. Hiiren ominaisuuksiin kuuluvat optinen Razer 5G -sensori, 8 ohjelmoitavaa Hyperesponse-painiketta, ergonominen muotoilu, Razer Chroma -valaistus ja hiiren paino on 107 grammaa. Razer julkaisi hiljattain langattomat Basilisk Ultimate ja Basilisk X HyperSpeed -pelihiiret, jotka ovat saatavilla 189,99 euron ja 69,90 euron hinnoilla.Logitech G402 Hyperion Fury hinta 29,95 euroa. Tätä hiirtä myydään aika usein noin 30 euron hinnalla, mutta tästä huolimatta G402 on erittäin hyvä vaihtoehto tällä hinnalla. Hiirestä löytyy muun muassa 8 ohjelmoitavaa painiketta, Delta Zero -teknologia, joka mahdollistaa yli 500 IPS:n seurantanopeuden sekä lennosta vaihdettavan DPI:n. Painoa on 144 grammaa. Lisätietoa hiirestä saa tästä.

G402 sisältää Delta Zero teknologiaa joka mahdollistaa nopean seurantanopeuden

Logitech G502 Hero ei myöskään ole ensimmäistä kertaa alennuksessa mutta tämän hetkinen 49,95 euron hinta on varsin hyvä, sillä yleensä hiirtä saa noin 70 euron hinnalla. Hiiressä on 11 näppäintä, mukaan lukien DPI- ja sniper switch -näppäimet. Näitä näppäimiä voi ohjelmiston avulla muokata vapaasti. Hiiren paino on 121 grammaa. Lisätietoa G502 Hero pelihiirestä saa tästä.

G502 Heron kyljessä on painikkeita

SteelSeries Rival 710 hinta 49,95 euroa. Rival 710 löytyy myös kohtuullisen usein alennuksesta juuri tällä hinnalla, kun sitä muuten myydään noin 90 euron hinnalla. Tästä hiirestä löytyy OLED-näyttö, jossa voidaan näyttää tietoja yhteesopivista peleistä tai siihen voi laittaa näkyviin vaikkapa logon SteelSeries Engine 3 -ohjelmistolla. Lisäksi hiirestä löytyy värinäpalaute, joka osaa kertoa värinän avulla tietoa yhteensopivista peleistä. Rakenteeltaan Rival 710 on modulaarinen, joten esimerkiksi kaapelin voi vaihtaa helposti itse.Rival 710 kyljestä löytyy pieni näyttö

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. marraskuuta, 2019 16:40
Tägit
tarjoukset Razer Logitech G SteelSeries pelihiiri
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud