Asus ZenBook Duo kannettava tietokone nyt saatavilla Suomessa - varustettu kahdella näytöllä

Asus ZenBook Duo kannettava tietokone nyt saatavilla Suomessa - varustettu kahdella näytöllä
Asus ZenBook Duo on jatkoa Asus ZenBook Pro Duolle, joka tuli saataville syyskuussa. Näiden kahden kannettavan erikoisuus löytyy näytöistä, sillä niitä löytyy kaksi kappaletta. Asuksen mukaan ZenBook Duo on suunniteltu vaivattomaan luovuuteen ja tuottavuuteen tien päällä.

Asus ZenBook Duo:n päänäyttö on kooltaan 14 tuumaa ja siinä käytetään Full HD -resoluutiota. Toinen näyttö löytyy näppäimistön yläpuolelta. Tämän näytön koko on 12.6 tuumaa ja sen kuvasuhde on 32:9 (Full HD -resoluutio). Asus ZenBook Pro Duo:n näytöt toimivat 4K-resoluutiolla.




Näppäimistön yläpuolella olevaa näyttöä kutsutaan nimellä ScreenPad Plus. Tätä näyttöä voidaan käyttää kuten mitä tahansa muuta toissijaista näyttöä. ScreenPad Plus -näytölle voidaan laittaa vaikkapa Spotify ja keskustelu, kun samalla tärkein asia näkyy koko ajan päänäytöllä. ScreenPad Plus -näyttö tukee myös kosketusta.

ScreenPad Plussalle voidaan laittaa vaikkapa Spotify

Laitteen sisällä on 10. sukupolven Intel Core i7-10510U -suoritin, 16 gigatavua keskusmuistia ja 512 gigatavua m.2 PCI-E SSD -tallennustilaa. Grafiikoista vastaa Nvidia Geforce MX250 (2GB) -näytönohjain. 70 Wh:n akusta luvataan riittävän virtaa 22 tunniksi. ErgoLift-sarana nostaa hieman ZenBook Duoa paremman jäähdytyksen takaamiseksi ja paremman kirjoituskokemuksen saamiseksi.

ErgoLift sarana nostaa hieman ZenBook Duoa

Asus ZenBook Duo UX481FL-BM044T hinta on 1599 euroa. Kannettavaa saa esimerkiksi Verkkokauppa.comilta, Elisalta, DNA:lta, Powerilta ja Jimmsiltä.

Lisätietoa Asus ZenBook Duo kannettavasta saat tästä.

Lue myös:
Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 8. joulukuuta, 2019 13:05
Tägit
tietokone Asus ZenBook Duo Asus Zenbook Asus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud