Samsungin Windows-kannettavat saivat jatkoa: Galaxy Book Flex Alpha julki

Samsungin Windows-kannettavat saivat jatkoa: Galaxy Book Flex Alpha julki
Samsungin vuosi alkaa kannettavien tietokoneiden osalta Galaxy Book Flex α (Alpha) -kannettavan julkaisulla. Uusi Galaxy Book Flex Alpha on edullisempi versio viime vuoden puolella julkistetuista Galaxy Book Flex ja Galaxy Book Ion -kannettavista.

Galaxy Book Flex -kannettavan kosketuslevyä voidaan käyttää langattomana latausalustana puhelimelle, mutta tätä ominaisuutta ei ole Alpha-mallissa.




Alphan 13.3″ QLED Full HD -näyttö tukee Active Pen -kynää, mutta tämä täytyy ostaa erikseen. Galaxy Book Flexin mukana taas toimitetaan kynä.

Akun kestoksi luvataan peräti 17,5 tuntia ja akun saa täyteen nopeasti USB-C -liitännän välityksellä. Suorituskyvystä on vastaamassa 10. sukupolven Intel -suoritin ja tämän parina on 8 tai 12 gigatavua keskusmuistia. Tallennustilaa on saatavilla 256 gigatavua, 512 gigatavua tai jopa yhden teratavun verran.

Galaxy Book Flex Alpha on 2-in-1 kannettava

Liitäntöjen osalta on tarjolla täysikokoinen HDMI, USB-C, 2x USB 3.0, MicroSD-muistikorttipaikka ja kuulokeliitäntä. Näppäimistö on taustavalaistu ja sen yhteydestä löytyy myös sormenjälkilukija.

Alphan sivulta löytyy täysikokoinen HDMI
Näppäimistöstä löytyy sormenjälkilukija

Alphan mitat ovat 304.9 x 202.0 x 13.9 mm ja painoa on 1.19 kg.

Galaxy Book Flex Alpha tulee saataville Yhdysvalloissa vuoden 2020 ensimmäisen puoliskon aikana. Hinta alkaa 829,99 dollarista.

Lue myös:
Samsung julkaisi kaksi edullista Chromebookia: Chromebook 4 ja 4+.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 3. tammikuuta, 2020 12:05
Tägit
tietokone Samsung Galaxy Book Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud