Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ...

Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ...
SSD-levyjen hintojen heiluminen on rauhoittunut kesän lähestyessä ja koronapandemian hälvetessä toimitusketjuista. Tämä näkyy oikeastaan tylsälläkin tavalla SSD-levyjen hinnoissa, sillä kahden pienimmän seuraamamme kokoluokan - 120GB ja 240GB - hinnoissa ei ole tapahtunut käytännössä mitään muutoksia, vaan hintavaihtelut ovat korkeintaan euron tasoa.

480GB ja 960GB kokoluokissa hinnat ovat sen sijaan laskeneet muutaman euron alaspäin aiemmasta tasosta, hieman valmistajasta ja mallista riippuen. Käytännössä teratavun levyn hinta on siis edelleen noin satasen pinnassa, hieman mallista ja valmistajasta riippuen. Vastaavasti edullisimmat 120GB kokoluokan levyt irtoavat noin 22 eurolla.Tarjouspoimintana silmään osuu kuitenkin tämän katsauksemme halvin "gigatavua per euro" -levy, eli Crucialin 960GB levy, joka irtoaa tätä kirjoittaessa 91 eurolla:

Crucial MX500 M.2 1TB, 90,79 euroa


Nyt, kun etätyö monilla jatkuu edelleen kesän koittaessakin, lienee kuitenkin syytä harkita elämän helpottamista ja hankkia SSD. Se on kuitenkin yksittäinen tärkein elementti, jolla tietokoneeseen saa aivan uutta puhtia, olipa kyseessä sitten läppäri tai pöytäkone.

Tässäpä poimintamme eri kokoluokista:

120 gigatavun SSD-levyt240 gigatavun SSD-levyt480 gigatavun SSD-levyt960 gigatavun SSD-levytPoimintoja isommista SSD-levyistäPostikuluttomat hinnat, jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 27. toukokuuta, 2020 18:30
Tägit
SSD tarjoukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Harhautettu

    90€ 1TB, jep jep. Kasuplanin listoilta tulee 500 gigainen tuohon hintaan ja kategoriaan. Voisitte vähän tarkistaa, että mitä sieltä tarjotaan. Ja näköjään Hintaoppaan sivuilla on Kasuplanista kommentti, ettei olisi ensimmäinen kerta.

    27.5.2020 20:58 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud