Mies tuhlasi häihin ja häämatkaan varatut rahat pelitietokoneeseen

Mies tuhlasi häihin ja häämatkaan varatut rahat pelitietokoneeseen
Nuori nainen on tilittänyt tuntojaan Redditissä, jossa hän kertoo sulhasensa tuhlanneen heidän yhteiset säästönsä ostaakseen itselleen pelitietokoneen.

27-vuotias nainen kertoo pitkässä tilityksessään, miten he olivat yhdessä säästäneet noin 8000 dollarin (noin 7000 euroa) verran rahaa yhteiselle tilille viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana. Rahat oli tarkoitus käyttää pariskunnan tulevien häiden järjestelyyn sekä heidän yhteiseen häämatkaansa.




Kirjoituksessaan nainen kertoo myös, miten tietokoneen hankinnan jälkeen sulhanen on viettänyt kaiken aikansa pelaten, unohtaen morsiamensa olemassaolon käytännössä kokonaan.

Naisen mukaan mies sai idean tietokoneen hankintaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä oli hankkinut pelikoneen itselleen. Mies oli tämän jälkeen alkanut ruinaamaan jatkuvasti lupaa tietokoneen hankinnalle, kunnes nainen oli lopulta vastannut myöntävästi. Hän ei vain ilmeisesti tiennyt, että tietokoneeseen oli tarkoitus upottaa kaikki heidän säästönsä.

Pelkkään pelitietokoneeseen rahat eivät tietenkään menneet, vaan rahaa paloi myös oheistarvikkeisiin, kuten kolmeen 4K-näyttöön, pelituoliin, jne.

Parisuhteen pelastavana vinkkinä voisimme vihjata siitä, että oppaamme kertoo, miten hyvän pelitietokoneen saa kasattua myös edullisesti.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 15. heinäkuuta, 2020 13:52
Tägit
pelitietokone Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud