Razer julkaisi ensimmäisen 60% Huntsman Mini -näppäimistön

Razer julkaisi ensimmäisen 60% Huntsman Mini -näppäimistön
Tietokoneen oheislaitteiden valmistajana tunnettu Razer on julkaissut yrityksen ensimmäisen 60% -näppäimistön. Razer on viime aikoina tehnyt hyvää työtä keräämällä ja kuuntelemalla yhteisön mielipiteitä, jonka myötä on syntynyt Huntsman TE -näppäimistö sekä nyt julkaistu Huntsman Mini.

Huntsman Mini käyttää muista Huntsman-näppäimistöistä tuttuja Opto-Mechanical -kytkimiä. Näppäimistö on saatavilla sekä Linear Optical- että Clicky Optical -kytkimillä. Linear Optical -kytkimet esiteltiin alle vuosi sitten Huntsman TE -näppäimistön yhteydessä, mutta Razer nyt tehnyt muutoksia kytkimeen yhteisön palautteen perusteella, sillä kytkin on entistä hiljaisempi.




Razer Huntsman Mini mustassa värissä

Huntsman Mini -näppäimistön alin rivi on kooltaan standardi, joten näppäinhatut voi helposti vaihtaa. Tosin näppäimistön mukana toimitetaan laadukkaat Doubleshot PBT -näppäinhatut. Näppäinhattuihin on myös panostettu, sillä Razer tuo Doubleshot PBT -näppäinhattuja saataville muun muassa pohjoismaisella asettelulla.

Lisäksi Huntsman Mini tarjoaa irrotettavan USB-C -liitännän ja Razer Chroma -valaistuksen. Razer Synapse 3 -ohjelmiston avulla voi myös makroja mihin tahansa näppäimeen.

Näppäimistön hinta Clicky Optical -kytkimillä on 129,99 euroa (saatavilla heti) ja Linear Optical -kytkimillä 139,99 euroa (saatavilla elokuussa).

Lisätietoa näppäimistöstä saa tästä.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 15. heinäkuuta, 2020 14:08
Tägit
Razer Razer Huntsman mekaaninen näppäimistö näppäimistö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud