Logitech julkaisi MX Anywhere 3 -hiiren

Logitech julkaisi MX Anywhere 3 -hiiren
Logitech on julkaissut MX Anywhere 3 -hiiren, joka on muotoiltu ergonomisesti ja sopii vaativaan liikkuvaan käyttöön työssä ja vapaalla.

MX Anywhere 3 tuo edeltäjään nähden muutaman päivityksen. Hiiressä käytetään nyt MagSpeed-vierityspyörää. Ainutlaatuisen mekaniikan ansiosta vierityspainike osaa automaattisesti valita hitaamman ja portaallisen tai nopeasti vapaalla rullaavan vaihtoehdon välillä.




MX Anywhere 3 on suunniteltu käytettäväksi kaikkialla ja sen luvataan toimivan jopa lasilla. Hiirestä löytyy 1000 DPI:n Darkfield -sensori.

Lisäksi hiiri tarjoaa USB-C -liitännän, jolla voidaan ladata hiiren 500 mAh akku. Kovin usein latausta ei tosin tarvitse tehdä, sillä hiirelle luvataan jopa 70 päivän käyttöaika. Minuutin lataus tarjoaa jopa 3 tunnin edestä käyttöaikaa.

Bluetooth-yhteydellä hiiri voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä jopa kolmeen eri laitteeseen. Tämän ansiosta samalla hiirellä sujuu useammankin eri laitteen käyttö. Halutessaan hiiren voi yhdistää mukana tulevaan Unifying-vastaanottimeen.

Logitech MX Anywhere 3 -hiiri on yhteensopiva Windows-, macOS-, iPadOS-, ChromeOS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiri on optimoitu macOS-käyttöjärjestelmälle, se on myös iPad-yhteensopiva ja hiiren mukana tulee Mac-yhteensopiva USB-C/USB-C-latauskaapeli.

MX Anywhere 3 hiiri sivusta kuvattuna

"MX Anywhere 3 on suunniteltu toimimaan luovana ja luotettavana työkaluna missä ikinä työtä tehdäänkin. Kompaktin kokonsa ja ensiluokkaisen toimivuutensa ansiosta MX Anywhere 3 tuntuu miellyttävältä vaihtoehdolta myös pienemmille käsille", kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock.

MX Anywhere 3:n mitat ovat 34,4 x 65,0 x 100,5 mm ja painoa löytyy 99 grammaa.

Logitech MX Anywhere 3- ja Logitech MX Anywhere 3 for Mac -hiiret tulevat myyntiin syyskuussa 99,99 euron suositushintaan. Värivaihtoehdot ovat hiilenmusta, vaaleanharmaa ja roosa.

Lisätietoa hiirestä saa täältä.





Lue myös:



Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 22. syyskuuta, 2020 20:15
Tägit
Logitech hiiri
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud