Paras pelinäppäimistö? Corsair K100 RGB testissä kotimaisella testaajalla

Paras pelinäppäimistö? Corsair K100 RGB testissä kotimaisella testaajalla
Corsair K100 RGB on kerännyt hehkutusta useissa kansainvälisissä teknologiamedioissa ja sitä on tituleerattu kenties kaikkien aikojen parhaaksi pelinäppäimistöksi.

Suolaisella noin 250 euron hinnalla toki näppäimistöltä sopii odottaakin paljon, mutta vastaako hurja hintalappu huutoon? 4000 Hz nopeudella näppäimistön toimintaa lukeva piiri ja 8 megatavun sisäisellä tallennustilalla (jota käytetään makrojen ja valaistusasetusten talletukseen) ainakin kuulostavat paperilla hurjalta.Nyt näppäimistö on päässyt myös kotimaisen JNS Tech-kanavan käsittelyyn, video alla:Jos kotimainen teknologiaan keskittyvä YouTube-sisältö kiinnostaa, suosittelemme tutustumaan JNS Techin YouTube-kanavaan muutenkin.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 2. lokakuuta, 2020 17:36
Tägit
JNS Tech Corsair Corsair K100 RGB näppäimistö pelinäppäimistö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • kasperus

    Tämä on tietysti vain minun mielipide mutta yksikään näppis jossa on ylimääräisiä nappeja varsinaisen näppäimistön vasemmalla puolella niin kuin tässä kyseisessä. Ei voi olla paras vaikka muut specit sanoo mitä tahansa.

    3.10.2020 21:15 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud