Päivän diili: Näppäimistöjä ja hiiriä pelaamiseen

Päivän diili: Näppäimistöjä ja hiiriä pelaamiseen
Päivän diilinä tällä kertaa pieni otanta muutamista tuotteista, jotka sattuivat olemaan sopivasti samaan aikaan tarjouksessa. Eli silmiin sattui parikin pelikäyttöön sopivaa näppäimistöä sekä yksi perustason pelihiiri, joissa kaikissa on oikeaa alennusta hinnassa mukana. Ja lisäksi pistettiin mukaan vielä hiirten klassikko.

Eli tällaista olisi tarjouksessa kotimaan verkkokaupoissa tänään:




Razer BlackWidow V3 TKL, 75 euroa



Razer BlackWidow V3


Razerin mekaanisen BlackWidow -näppäimistön kolmas iteraatio jatkaa samalla tutulla linjalla - hyvä, RGB-väreillä varustettu kaapeliliitäntäinen mekaaninen näppäimistö. Tavallisesti BlackWidow v3:sta myydään noin 110 eurolla, joten säästöä tulee 75 euron tarjouksessa jo varsin kiitettävästi.

Tarjous löytyy täältä >>



Logitech G915 TKL Lightspeed Tactile, 180 euroa



Logitech G915


Logitechin kalliimman pään pelinäppäimistö, jossa RGB-valot, langaton liitäntä ja mekaaniset näppäimet. Viime aikoina tätä mallia on myyty noin 230 eurolla, joten 180 euron hinta on varsin mukava tarjoushinta.

Tarjous löytyy täältä >>



Corsair Gaming Harpoon RGB Wireless, 35 euroa



Corsair Gaming Harpoon hiiri


Corsairin langaton, RGB-väreillä varustettu pelihiiri on varsin suosittu budjettitason pelihiiri. Taannoin se keräsi Tom's Guiden arvostelussa 4,5 tähteä viidestä ja sai kehuja, etenkin hintaansa nähden.



Vielä pari viikkoa sitten tätä myytiin 60 eurolla, joten 35 euron hinnalla kyseessä on varsin mukava löytö.

Tarjous löytyy täältä >>



Logitech G MX518, 30 euroa



Logitech G MX518


Eli kyseessä on hiirten klassikko, malli jota on valmistettu vuosikausia. Se ei ole pelaamiseen nimenomaan suunniteltu, mutta on muodostunut vuosien mittaan eräänlaiseksi hiirten volkkariksi - kaikkeen hyvin sopivaksi ja erittäin kestäväksi työjuhdaksi.

Nyt Logiotech G MX518 irtoaa alle 30 euron, kun sitä viime aikoina on myyty pääsääntöisesti 45 - 50 euron hintahaarukassa.

Tarjous löytyy täältä >>



Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 2. helmikuuta, 2021 20:23
Tägit
pelihiiri hiiri näppäimistö tarjoukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud