Philips Monitors B Line -mallisto sai erittäin ympäristöystävällisen Philips 242B1G -näytön

Philips Monitors B Line -mallisto sai erittäin ympäristöystävällisen Philips 242B1G -näytön
Philips julkaisi Monitors B Line -mallistoon 23,8-tuumaisen Philips 242B1G -näytön, joka on suunniteltu ympäristöä säästävään tuottavuuteen, ekologisesti ajatteleville ammattilaisille. Hiljattain mallistoon julkaistiin Philips 243B1JH -näyttö.

Kooltaan näyttö on 23,8-tuumainen. Se toimii Full HD -resoluutiolla (1920 x 1080) ja 75 hertsin virkistystaajuudella. IPS-tekniikka takaa selkeän kuvan ja laajat katselukulmat (178 / 178 astetta).




Philips 242B1G näyttö edestä

Philips on suunnitellut tämän näytön poikkeuksellisen vähävirtaiseksi.

Siinä käytetään muun muassa uutta ja vähävirtaista LED-taustavalotekniikkaa, joka luo kirkkaan ja värikkään kuvan aiempaa huomattavasti pienemmällä virrankulutuksella.

Näyttö on varustettu myös muilla virransäästötekniikoilla, kuten PowerSensorilla, LightSensorilla ja Zero Power -virtakytkimellä.

PowerSensor-ihmistunnistin havaitsee infrapunavalolla onko käyttäjä näytön ääressä vai ei, vähentäen automaattisesti näytön kirkkautta tämän poistuessa. Näin sähkönkulutusta voidaan leikata jopa 80 prosenttia. LightSensor-tekniikka havaitsee ympäristön valaistuksen ja säätää näytön kirkkautta olosuhteiden mukaiseksi. Näytön takana oleva Zero Power -virtakytkin puolestaan vähentää merkittävästi näytön hiilijalanjälkeä, sillä näyttö ei kuluta tällöin lainkaan virtaa.

Myös valmistuksessa on panostettu ympäristöystävällisyyteen.

Philips 242B1G on valmistettu 85-prosenttisesti kierrätysmuovista ja sille on myönnetty TCO Certified Edge -ekosertifikaatti. Näytössä ei käytetä lainkaan lyijyn, elohopean tai PVC / BFR:n kaltaisia ympäristölle haitallisia aineita. Lisäksi sen pakkausmateriaalit ovat 100 % kierrätettyjä.

Philips 242B1G on valmistettu 85-prosenttisesti kierrätysmuovista

Lisäksi käyttöä varten löytyy kolme erilaista toimintoa.

LowBlueMode vähentää haitallista lyhytaaltoista sinistä valoa, kun taas FlickerFree säätää kuvan kirkkautta ja vähentää sen välkkymistä tehden käytöstä sekä miellyttävämpää että silmille terveellisempää. EasyRead-tilassa tekstit näytetään helposti luettavassa sanomalehtimäisessä muodossa.



Philips 242B1G -näyttö tulee saataville helmikuun aikana 209 euron suositushintaan.

Lisätietoa näytöstä saa täältä.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 18. helmikuuta, 2021 19:06
Tägit
Philips näyttö
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2024 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud