Diili: kaksi hyvää näyttötarjousta Gigantilla tiistaina

Diili: kaksi hyvää näyttötarjousta Gigantilla tiistaina
Gigantilla on tiistaina 14.9. klo 10.00 alkaen tarjouksessa Asus VG279QM -pelinäyttö sekä Samsung Smart Monitor M5 -älynäyttö.

Tuolloin Asuksen VG279QM -pelinäytön hinta laskee 269 euroon, kun normaalisti tämän näytön hinta on 349 euroa. Hintavertailupalvelu Hintaoppaan mukaan tämä on myös alin hinta, jolla näyttöä on myyty.
VG279QM on kooltaan 27-tuumainen. Käytössä on IPS-paneeli, Full HD -tarkkuus ja virkistystaajuus yltää 280 hertsiin.

Samsungin älykästä Smart Monitor M5 -näyttöä puolestaan saa 189 eurolla, kun normaalihinta on 299 euroa. Myös tämä on Hintaoppaan mukaan alin hinta, jolla tuotetta on myyty.

Tavallisesta näytöstä Smart Monitor M5 eroaa Bluetooth- ja Wifi-yhteydellä, joiden ansiosta sisältöä voi toistaa langattomasti puhelimesta. Lisäksi näytössä on Tizen-käyttöjärjestelmä, joka tukee Samsungin älytelevisioista tuttua Smart Hub -palveluvalikkoa.

Smart Monitor M5 on kooltaan 32-tuumainen ja siinä käytetään VA-paneelia sekä Full HD -tarkkuutta.

Linkit Gigantin sivuille:


Tarjoukset ovat voimassa Gigantti-klubilaisille myymälöissä ja netissä ti 14.9. klo 10 alkaen. Kumpaakin on saatavilla 250 kappaleen erä.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen @ 13. syyskuuta, 2021 19:50
Tägit
Samsung Asus näyttö Gigantti tarjoukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2022 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud